Activiteiten voorlopig afgelast

Het kabinet heeft op 23 maart besloten alle samenkomsten te verbieden tot 1 juni, waarbij ook geen ondergrens meer van 100 personen wordt gehanteerd. Wij mogen dus ook niet in groepsverband fietsen tot 1 juni. Alle clubritten zijn dan ook, in ieder geval tot die datum, afgelast. Zolang er geen lock-down is mag er nog wel alleen gefietst worden, niet zo gezellig maar wel goed voor lichaam en geest.

Ook het jubileumjaar hadden wij ons anders voorgesteld. Het is op dit moment ook zeer onzeker wanneer er wel weer evenementen gehouden mogen worden. De jubileumcommissie en het bestuur hebben dan ook besloten dat alle geplande activiteiten met betrekking tot ons jubileumjaar naar volgend seizoen doorgeschoven worden. Dit geldt dus voor alle activiteiten vanaf de eerste clubrit / fotomoment / ontbijt tot en met de feestavond in de Bles. Erg jammer uiteraard, maar dan hebben we wel iets om volgend jaar naar uit te kijken.

Het is niet anders. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop. We denken en hopen dat jullie begrip voor deze beslissingen kunnen hebben.
Tenslotte wensen we iedereen het beste en veel solo kilometers toe.