Toerkalender

De toerkalender van Toerclub Stompwijk loopt van de laatste zondag van maart t/m de laatste zondag van september. Wekelijks wordt op zondagochtend door een groot aantal leden een clubrit gereden. Daarnaast organiseren we een aantal andere tochten en evenementen. Helaas is er dit jaar geen Elfdorpentocht.

Vanwege de corona-maatregelen is het seizoen 2021 pas later van start gegaan. Sinds de beperkingen door de overheid eind mei dusdanig werden versoepeld dat het rijden in groepen weer was toegestaan, zijn we weer begonnen met de wekelijkse clubtochten op zondagochtend. Voorlopig rijden we nog niet volgens de toerkalender. Om de drukte onderweg en tijdens de koffiestops te spreiden bepalen de captains van de groepen zelf hun bestemming. De start is t/m eind september om 8.30u bij de sporthal aan het Klaverblad.

Wij hopen in het nieuwe seizoen de toerkalender weer op te kunnen pakken.

Voor een indruk van de bestemmingen en afstanden kun je de kalender van dit seizoen binnenkort hieronder raadplegen.

Buiten het seizoen wordt van oktober t/m eind maart ook op zondagochtend gefietst. Afhankelijk van de animo en het weer rijden diverse groepen dan een wat kortere rit. Verzamelpunt is ook dan bij de sporthal aan het Klaverblad. Vertrek is dan om 9.00u.