Over ons

Toerclub Stompwijk is opgericht op 7 maart 1995 en heeft als doel het bevorderen van het toerfietsen in de ruimste zin. Hiertoe organiseren wij gedurende het seizoen diverse fietstochten en -activiteiten voor leden en niet-leden.

Elfdorpentocht 

Het meest in het oog springend is ongetwijfeld de Elfdorpentocht. Iedere eerste zondag van mei wordt deze tocht door ons georganiseerd. Je kunt starten in Stompwijk of Maasland en hebt de keuze uit 5 verschillende afstanden.

Clubtochten

Voor onze leden en introducés is er iedere zondagochtend een clubtocht. Hierbij fietsen we in 6 à 7 groepen van verschillende snelheden naar wekelijks een andere koffiegelegenheid en weer terug. Hierbij staan sportiviteit en gezelligheid voorop. Meer over al onze tochten lees je in de Toerkalender.

Clubkleding

Voor leden van Toerclub Stompwijk is er unieke fietskleding beschikbaar. Bij de start van het seizoen 2020 zijn we overgestapt op een geheel nieuw ontwerp dat speciaal voor onze leden ontwikkeld is. Het dragen van de clubkleding is niet verplicht, maar het staat natuurlijk wel heel mooi! Zo mooi, dat je tijdens de clubritten eigenlijk nauwelijks iets anders ziet.

Ter aanvulling van je garderobe, maar natuurlijk ook voor nieuwe leden en ter vervanging van versleten of beschadigde kleding kun je via de webshop van 36-Cycling je bestelling doorgeven. Kijk hier voor meer informatie.

Het bestuur

Het bestuur van onze toerclub bestaat uit 5 personen. De samenstelling van het bestuur is momenteel als volgt:

Voorzitter
Edu Groenhoff

Secretaris
Vacature

Penningmeester & Ledenadministratie
Gijs van Leeuwen

Bestuurslid
Guus v.d. Bosch

Bestuurslid
Vacature

Statuten en Huishoudelijk Reglement

Download hieronder de staturen en het huishoudelijk reglement van Toerclub Stompwijk.

– Statuten Toerclub Stompwijk

– Huishoudelijk Reglement Toerclub Stompwijk

De statuten zijn vastgesteld door de leden op de jaarvergadering op 8 Maart 2022.